Op zoek naar inspiratie om je haar eens mooi op te steken voor een feestje,of leer je gewoon graag heel veel technieken? Dan breng ik jullie alvast wat ideeën.
ballerina-dot-met-vlecht

De ballerina dot is duidelijk een blijver, want je kan er heel veel verschillende kanten mee uit. Classy, strak, losjes en feestelijk. Ik vind deze uitvoering classy omdat er een vlecht omheen zit ofwel moet je dus lang genoeg haar hebben want het moet natuurlijk langs je dot gedraaid kunnen worden om dan  vast te spelden met een schuivertje onder je dot. Maar je kan ook een vals haarstukje gebruiken, meestal vind je er zo’n in de H&M.

beautyfull-updo

Bij deze look plooi je het haar in verschillende secties naar binnen en speld je het dan vast met een schuivertje of een opsteek klemmetje. Omdat dit een vrij losse look ik laat je van voor een lokje over je gezicht hangen dus een nonchalante look en toch stijlvol.

hoge-poofy-dot

Hier begin je met een super hoge paardenstaart, die zelf niet zo super strak moet zijn, het is best wel mooi als er van voor wat ‘pof’ in je haar zit. Wat met deze stijl de indruk geeft jat je dik, veel en volumineus haar hebt. Is dat niet de truc die zoveel meiden zoeken?

Vond je dit bericht leuk, bedank me dan door het te delen.
Delen

Trefwoorden:

Filed under: Haar